0031-630560362 info@chauff.eu

Touringcar chauffeur, een prachtig afwisselend vak.

Een mooi, verantwoordelijk en veelzijdig vak voor mij, als ondernemend en reislustig persoon die graag met mensen werkt en in staat is de rollen van chauffeur en gastheer te combineren. Zo begeleid ik dagtochten, meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, pendels en groepsvervoer. Van mij wordt verwacht dat ik de passagiers veilig, vlot en comfortabel vervoer.
Kortom een mooi, verantwoordelijk en veelzijdig beroep wat mij past als een jas en waar ik elke dag met veel plezier van geniet.

Trainer Code 95 

Daarnaast verzorg ik trainingen uit het nascholingsaanbod Code 95 voor de vervoerssector.                                                                                                                                              Dit kan zijn: veilig werken met de heftruck tot communicatieve – sociale vaardigheden

wees voorzichtig en blijf gezond