0031-630560362 info@chauff.eu

Comfortabel reizen

Waarom Chauff

Al vele jaren begeleid ik met veel plezier dagtochten, rolstoelvervoer, meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, pendels en groepsvervoer. Van mij wordt verwacht dat ik de gasten veilig, vlot en comfortabel vervoer. Dat betekent ook respectvol omgaan met elkaar en zorgen dat we terug kunnen kijken op een memorabele reis.

Gemak

Eén aanspreekpunt - Een vaste Chauffeur - Inzetbaar voor een dag of een meerdaagse - Korte lijnen - Op maat gemaakte reis mogelijk - Flexibel en meedenkend.

Ervaring

In binnen- en buitenland. heldere werkwijze, goede planning, constructief vermogen. Betrouwbaar en vakkundig. Ruime ervaring met mindervalide reizigers.

Rolstoelvervoer

Door jarenlange ervaring met rolstoelvervoer in binnen en buitenland voor bijvoorbeeld; De Jostiband, Stichting Ipse en Stichting Hollandheim weet ik als geen ander de doelgroep een comfortabele reis te bezorgen

Touringcar

De touringcar heeft plaats voor 55 personen. Wanneer wenselijk kan er ruimte gemaakt worden voor 6 rolstoel plaatsen. De rolstoellift is berekend op max 500 kilo en brengt de grote elektrische rolstoelen zonder probleem naar boven. De touringcar is van alle gemakken voorzien.

Services

Contact

René Hendriks

00316-30560362